VM Hälsa och Sjukvård

Hemsjukvård och sjuksköterske-
service med omtanke

Trygghet | Kontinuitet | Respekt

Jag vill veta mer

Vi söker nu

Sjuksköterska till hemsjukvården

Om oss

VM hälsa och sjukvård är ett familjeägt företag som idag bedriver hemsjukvård i hela västerort. Vi erbjuder hembesök av distriktssköterska, sjuksköterska och undersköterska.

Företaget startades utifrån ett engagemang att driva sjukvård på ett professionellt sätt. Målsättningen är att skapa en trygg sjukvård med hög kvalité och full insyn.

VM hälsa och sjukvård erbjuder även hälso- och sjukvårdstjänster inom SÄBO, LSS eller annan vårdform där behov av sjuksköterska finns.

Om dig

Vi söker dig sjuksköterska med erfarenhet av hemsjukvård. Bra om du kan cykla och innehar körkort, detta är meriterande. Du ska kunna prata och skriva svenska obehindrat. Du bör ha lätt till skratt och lätt för att samarbeta. Då arbetet stundtals är stressigt bör du också ha lätt för att prioritera. Vana att arbeta självständigt. Du är självgående och kan ta eget ansvar. Öppen och kreativ. Lösningsfokuserad.

Arbetsuppgifter

Vi utgår från våra trevliga lokaler i Vällingby läkarhus. Vi använder bil, cykel eller så går vi. Större delen av din tid kommer du vara ute och göra hembesök och träffar patienterna i deras hemmiljö. Som sjuksköterska hos oss kommer du vara ansvarig för ett antal patienter inom ett specifikt område. Arbetet är omväxlande och du kommer träffa många olika typer av människor med olika diagnoser. Du har stor frihet och planerar själv ditt arbete. Till din hjälp kommer du ha våra erfarna undersköterskor, sjuksköterskor samt läkare. 

Om anställingen

  • Tillsvidare dagtid måndag – fredag 80–100%
  • Kollektivavtal via Vårdföretagarna Almega
  • Förmånligt friskvårdsbidrag
  • Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson

Maria Silvnäs (Verksamhetschef)

E-post: maria@vmhalsasjukvard.se

Adress: Indalsbacken 2, 162 65 Vällingby

Avvikelserapportering