VM Hälsa och Sjukvård

Hemsjukvård och sjuksköterske-
service med omtanke

Trygghet | Kontinuitet | Respekt

Jag vill veta mer

Vi söker nu

Hemsjukvårdare/Undersköterska 95%

Om oss

VM hälsa och sjukvård är ett familjeägt företag som idag bedriver hemsjukvård i hela västerort. Vi erbjuder hembesök av distriktssköterska, sjuksköterska och undersköterska.

Företaget startades utifrån ett engagemang att driva sjukvård på ett professionellt sätt. Målsättningen är att skapa en trygg sjukvård med hög kvalité och full insyn.

VM hälsa och sjukvård erbjuder även hälso- och sjukvårdstjänster inom SÄBO, LSS eller annan vårdform där behov av sjuksköterska finns.

Om dig

Du ska ha en fullständig undersköterska examen om 1500poäng. Erfarenhet av hemsjukvård är ett krav och att du kan cykla. Körkort är meriterande. Du ska kunna prata och skriva svenska obehindrat. Du bör ha lätt till skratt och lätt för att samarbeta. Då arbetet stundtals är stressigt bör du också ha lätt för att prioritera. Vana att arbeta självständigt.

Arbetsuppgifter

Du besöker självständigt våra patienter som är inskrivna i hemsjukvården. I det dagliga arbetet ingår att ge subkutana injektioner, dela medicin, såromläggning, sondmatning, provtagning, kateterbyten mm. I arbetet ingår även akuta bedömningar och till din hjälp har du dina erfarna kollegor som är sjuksköterskor och läkare. Vi dokumenterar i Take Care.

Om tjänsten

Vi söker nu en undersköterska/hemsjukvårdare till en tillsvidaretjänst på 95%. Du kommer utgå från våra trevliga lokalen mitt i Vällingby centrum (läkarhuset)

Kontaktperson

Maria Silvnäs (Verksamhetschef)

E-post: maria@vmhalsasjukvard.se

Adress: Indalsbacken 2, 162 65 Vällingby

Avvikelserapportering