VM Hälsa och Sjukvård

Hemsjukvård och sjuksköterske-
service med omtanke

Trygghet | Kontinuitet | Respekt

Jag vill veta mer

Om VM Hälsa och sjukvård

Vilka är VM hälsa och sjukvård?

VM hälsa och sjukvård, nedan kallad VM är ett privatägt aktiebolag som grundades 2018 av Kjell och Maria Silvnäs. Målsättningen är att skapa en hemsjukvård med hög kvalitet och full insyn. VM startades utifrån familjens egna erfarenheter av att få hemsjukvård. Med utgångspunkt i detta har VM tagit fram våra ledord, respekt, trygghet och kontinuitet, detta är ständigt närvarande i vårt dagliga arbete.

Maria Silvnäs är verksamhetschef för VM och distriktsköterska med mångårig erfarenhet utav hemsjukvård. Förutom att driva VM så brinner Maria för att träna och umgås sina barn och hunden Molly. Molly tränas för att bli en utbildad besökshund, vilket innebär att hon är med ute i vården. Anledningen till att VM vill ha en besökshund är att det skänker så mycket glädje och lycka till patienterna.

VM ägs och drivs tillsammans med Kjell Silvnäs med långvarig erfarenhet inom vård- och omsorg. Kjell har förutom detta arbetat som chef inom personal och försäljning. På fritiden hittar du Kjell i löpspåret, gymmet eller i skogen med Molly. Kjells största passion i livet är matlagning och att umgås med sina barn.

Alla anställda inom VM har mångårig erfarenhet inom hemsjukvård.

"Hej! Det är jag som är Molly. Om du vill så kommer jag att besöka dig med jämna mellanrum. Vi ses!"

Molly är en staffordshire bullterrier som föddes 2019-09-25. Hon har varit med ute i vården sedan hon var fyra månader gammal och responsen har varit väldigt positiv.

Molly avslutade sin valpkurs bäst-var-dag 2020-03-03. Mollys nästa utbildning är Sund med hund som startar 31 mars 2020.

Avvikelserapportering