Vilka är vi?

VM är ett privatägt aktiebolag som grundades hösten 2018 av Kjell och Maria Silvnäs. Företaget startades utifrån ett engagemang att driva hemsjukvård på ett professionellt sätt. Målsättningen är att skapa en hemsjukvård med hög kvalité och full insyn. 

VI BAKOM VM

Maria silväs

Verksamhetschef för VM Hälsa och sjukvård AB, nedan kallad VM är Maria Silvnäs– som varit bemanningsansvarig inom hemsjukvården på Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning i sju år. Maria har varit anställd inom Praktikertjänst koncernen sedan december 2006. Legitimerad sjuksköterska sedan januari – 2006, nu pågående distriktssköterske-utbildning på 50% på distans klar VT – 2020. Personal- och bemanningsansvarig

Kjell Silvnäs

VM drivs tillsammans med Kjell Silvnäs, undersköterska sedan VT – 2002, och har arbetat inom hemsjukvården 2002–2010, därefter varit gruppchef inom äldreomsorgen 2010–2014. 2014–2017 personalchef inom personlig assistans. Sedan april 2017 arbetat som konsultchef/gruppchef inom läkarbemanning. Kjell har genomgått flertalet chefsutbildningar och arbetsrättsutbildningar.

MEDARBETARE

Alla våra medarbetare har långvarig yrkeserfarenhet av att arbeta inom hemsjukvården. Det finns undersköterskor, sjuksköterskor och distriktssjuksköterskor. För tillfället är vi tre stycken undersköterskor och tre stycken sjuksköterskor som arbetar i ett nära samarbete.

Vi har även en allmänspecialistläkare som arbetar tillsammans med oss och är då helt tillgänglig för hemsjukvårdspatienterna. Personalen som arbetar här talar flera språk förutom svenska även engelska, kurdiska och arabiska.

Translate »