Hemsjukvård

HEMSJUKVÅRD

Vi bedriver basal hemsjukvård i Vällingby, Bromma, Spånga, Hässelby, Grimsta och Blackeberg. Att få sjukvård i hemmet är ett bra alternativ till att komma till Vårdcentralen då man pga. sjukdom eller ålder inte orkar ta sig dit. VM hälsa och sjukvård erbjuder hembesök av distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor dagligen och även läkare tisdag, onsdag och torsdag.

Hembesöken innebär att Du kan få hjälp med medicingivning, medicindelning, injektioner, såromläggningar, provtagningar, rådgivning osv. Vi utför även besök utav akut karaktär.

VEM KAN FÅ HEMSJUKVÅRD?

Att få hemsjukvård innebär att man som patient har ett varaktigt behov utav hälso- och sjukvård och att man inte kan ta sig upp till sin vårdgivare dvs. vårdcentralen. Ofta är det din husläkare som initierar till att Du behöver hemsjukvård. När Du väl är inskriven hos oss så får Du alla kontaktuppgifter till oss och vi kommer regelbundet att komma på hembesök. Vi kvalitetssäkrar även din omvårdnad genom att handleda din hemtjänstpersonal eller andra intressenter så som anhöriga eller vänner.

Vällingby Privatklinik

Här kan du som är kund hos Folksam eller som privatperson få träffa en allmänspecialist eller allmänkirurg. Vi erbjuder ett stort utbud utav olika behandlingar inom traditionell sjukvård och kirurgi. Vi erbjuder även kosmetisk kirurg så som botox, laser och fillers.

Translate »